sekadar sebuah perkongsian .......

post kedua

by teuku@ceh | 9:44 AM in |

posted by: Chaeryl

assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua rakan-rakan, sahabat-sahabat,teman-teman dan juga pakcik makcik yang sudi menjenguk2 ke blog yg masih dalam pembinaan ni..

cuaca pagi nie sangat-sangat tenang, damai dan redup lantas menyebabkan tangan ini terasa gatal untuk menge"post" kan beberapa kata-kata yang sememangnya tidak seindah pagi yang sangat-sangat indah ini..

huhu...sebenarnya banyak lagi asimen untuk disiapkan...tapi atas dasar keboringan yang amat sangat, maka asimen yang amat-amat penting dan urgent tersebut terpaksa jatuh ke tangga ke dua dalam carta diary aku hari ini lantas menjadikan posting blog "Jalan Itu Masih Jauh " naik ke carta pertama dalam dairi aku hari ini ...

emmm...actually xde pape nak disampaikan dalam post kali ni sebenarnya...cuma yang aku nk kongsikan ari ni adalah yang pertama sekali, aku amat2 gembira pagi nie disebabkan my pebret tim, yaitu red giant fc (selangor) telah mengekalkan kedudukannya di tangga pertama setelah berjaya mengalahkan pasukan perak malam tadi...xpelah...bairpun menang tipis satu berbalas kosong...tapi orang kampung cakap, menang tetap menang biarpun tipis...yg penting title menang tu dapat diperolehi...huhu...

perkara kedua pula yang perlu disampaikan adalah , hari ni merupakan hari dimana keberangkatan my future father in law ke Bangkok atas sebab tugasan beliau selama dua tahun disana...sedih juga hati ni sebab pertama , x dapat nak hantar beliau ke airport ..sebab kedua plak, sape nak jadi wali nnti time anak beliau dinikahkan kepada ku???...huhu..mengarut la aku ni...bukannye jauh pun Bangkok tu...lagi2 beliau tu Pilot...so anytime blh balik malaysia...

kepada pakcik Abdullah Sapian, semoga pemergian pakcik ke sana diredhai dan di berkati Allah s.w.t. dan semoga rezki yang diberi oleh Allah itu diberkati Allah s.w.t. ....your future son di Aceh ini mendoakan semoga pakcik dapat pulang ke Malaysia tika mana kami ingin akad nikah nanti...

0 comments:

Happy To Leaving Malaysia

top blogs

Topblogs @ iLuvislam

About Me

My photo
banda aceh, aceh, Indonesia
Aku seorang yang panas baran, kaki pukul,ahli geng tarik kereta,suka maki orang, suka tampar orang, suka buat orang lain susah dan pnah skali bunuh orang...

Followers

Borak2


ShoutMix chat widget

Persatuan Kebangsaan Pelajar Malaysia di Indonesia Cawangan Aceh

Blog Alumni Sekolah Menengah Islam Puchong

Nasib Seorang Blogger