sekadar sebuah perkongsian .......



Posted By : ChaeryL




SEREMBAN - Hari Bapa yang disambut semalam sepatutnya menjadi hari paling bermakna untuk mereka yang bergelar bapa.

Bagaimanapun, bagi seorang mekanik semalam adalah sejarah hitam dalam hidupnya apabila isteri sendiri ditangkap berkhalwat dengan seorang lelaki di dalam sebuah bilik hotel di Port Dickson dekat sini.

Lebih memalukan ketika ditahan pada pukul 4.25 pagi oleh sepasukan Penguat Kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan (JHEAINS), wanita itu hanya memakai tuala manakala pasangannya berpakaian lengkap.

Kegiatan tidak bermoral pasangan berkenaan terbongkar selepas suami wanita itu sendiri melakukan intipan dan terus melaporkan perkara tersebut kepada JHEAINS.

Menurut suami wanita itu yang hanya mahu dikenali sebagai, Zul, 26, mereka sudah lima tahun berkahwin dan dikurniakan dua orang anak berusia empat dan tiga tahun.

sumber: Kosmo

blog ni dah update..!!

by teuku@ceh | 9:22 AM in | comments (2)

Posted By : ChaeryL

waahh....rekod.....dah hampir 3 bulan aku x usik langsung blog ni...ingatkan hari tu just nak tangguh sebulan lebih je..tak pasal2 terus jadi malas nak update....ni semua sebab facebook.....!!!!..hemmhh.....tapi elok plak ye....ingatkan dah non aktif dah akaun blog aku nih.....walaubagaimanapun, aku masih kurang mood untuk menulis....sebab nape? sebabnye tesis aku pon tak siap lagi...ade hati nak menulis kat tempat lain....bak kate pepatah, kerja siapkan satu2....kalau asyik dok bertangguh2, nanti yang di gendong berciciran, yang dikejar tak dapat....haha.....ok la.....aku nak stopkan penulisan aku sekarang , so......janji aku dah update ...kan...kan.....bye...assalamualaikum.....

Happy To Leaving Malaysia

top blogs

Topblogs @ iLuvislam

About Me

My photo
banda aceh, aceh, Indonesia
Aku seorang yang panas baran, kaki pukul,ahli geng tarik kereta,suka maki orang, suka tampar orang, suka buat orang lain susah dan pnah skali bunuh orang...

Followers

Borak2


ShoutMix chat widget

Persatuan Kebangsaan Pelajar Malaysia di Indonesia Cawangan Aceh

Blog Alumni Sekolah Menengah Islam Puchong

Nasib Seorang Blogger