sekadar sebuah perkongsian .......

Posted By : ChaeryL

Sebenarnya untuk Entry kali ni aku ingin berkongsi cerita tentang penamaan calon di bagan pinang tempoh hari...akan tetapi disebabkan semalam aku upload gambar sampai satu jam tapi tak setel-setel...aku jadi hilang mood..

So malam ni pon aku masih takde mood untuk menceritakan detik-detik aku sepanjang mengikuti proses dan perjalanan penamaan calon pilihanraya kecil kawasan bagan pinang..maybe esok malam kot aku wat entry tentang penamaan calon ni..tapi macam dah basi lak ye...dah tak fresh la..emm tengok la macam mane...

Dan pada malam yang berbahagia ini, sekali lagi aku ingin menyatakan bahawasanya esok merupakan hari terakhir aku berada di Malaysia yang fana' ini...mengapa aku mengatakan Fana'??? Entahlah...bermacam-macam dugaan dan ujian sepanjang aku bercuti hampir 3 bulan disini...

Semoga space baru untuk aku kali ini dapat "merefresh" kan semula diri aku ini....teman-teman seperjuangan...doakan penghijrahan aku kali ini dapat menyumbangkan sedikit usaha dalam menghasilkan kejayaan kepada Islam suatu masa nanti...amin...

1 comments:

  1. imHepPie on October 5, 2009 at 3:40 PM

    nak ikott....!!!xkira nak ikot gak..

     

Happy To Leaving Malaysia

top blogs

Topblogs @ iLuvislam

About Me

My photo
banda aceh, aceh, Indonesia
Aku seorang yang panas baran, kaki pukul,ahli geng tarik kereta,suka maki orang, suka tampar orang, suka buat orang lain susah dan pnah skali bunuh orang...

Followers

Borak2


ShoutMix chat widget

Persatuan Kebangsaan Pelajar Malaysia di Indonesia Cawangan Aceh

Blog Alumni Sekolah Menengah Islam Puchong

Nasib Seorang Blogger