sekadar sebuah perkongsian .......

blog ni dah update..!!

by teuku@ceh | 9:22 AM in | comments (2)

Posted By : ChaeryL

waahh....rekod.....dah hampir 3 bulan aku x usik langsung blog ni...ingatkan hari tu just nak tangguh sebulan lebih je..tak pasal2 terus jadi malas nak update....ni semua sebab facebook.....!!!!..hemmhh.....tapi elok plak ye....ingatkan dah non aktif dah akaun blog aku nih.....walaubagaimanapun, aku masih kurang mood untuk menulis....sebab nape? sebabnye tesis aku pon tak siap lagi...ade hati nak menulis kat tempat lain....bak kate pepatah, kerja siapkan satu2....kalau asyik dok bertangguh2, nanti yang di gendong berciciran, yang dikejar tak dapat....haha.....ok la.....aku nak stopkan penulisan aku sekarang , so......janji aku dah update ...kan...kan.....bye...assalamualaikum.....

Happy To Leaving Malaysia

top blogs

Topblogs @ iLuvislam

About Me

My photo
banda aceh, aceh, Indonesia
Aku seorang yang panas baran, kaki pukul,ahli geng tarik kereta,suka maki orang, suka tampar orang, suka buat orang lain susah dan pnah skali bunuh orang...

Followers

Borak2


ShoutMix chat widget

Persatuan Kebangsaan Pelajar Malaysia di Indonesia Cawangan Aceh

Blog Alumni Sekolah Menengah Islam Puchong

Nasib Seorang Blogger